Menu

Uitgeverij JAAP | Oncologie Up-to-date

Oncologie Up-to-date

Oncologie Up-to-date

Voor Uitgeverij JAAP (op fietsafstand in Almere) redigeren wij Oncologie Up-to-date. Dit is een medisch-wetenschappelijk nieuwsblad met als doel medisch en verpleegkundig specialisten op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kankeronderzoek. Uitgeverij JAAP publiceert de berichten niet alleen in een papieren blad, maar verspreidt deze ook online, via een app en via YouTube-filmpjes.

 

Up-to-date en betrouwbaar

De uitgave heeft een onafhankelijke redactieraad van vooraanstaande specialisten en door berichten te publiceren met – soms meerdere – uitgebreide commentaren van deskundigen is de informatie objectief en betrouwbaar.

Op de site van JAAP schrijft de uitgever: ‘Het magazine, de website en de app … worden kosteloos aangeboden aan verpleegkundig en medisch specialisten en arts-assistenten die bij de behandeling van kanker betrokken zijn, zoals radiotherapeuten, hematologen, chirurgen, longartsen, KNO-artsen, dermatologen, gynaecologen, gastro-enterologen, urologen, kinderartsen, pathologen, anesthesisten en ziekenhuisapothekers.’